LCHF basilikapasta med portabello, spenat och pecorino

maj 20, 2013 i Grönsaker, Kött, Recept

Det här blev gott! Längesedan jag gjorde den här pastan – men shit vad god den är! Smaksatte pastan med en matsked basilika. Helt rätt!

Till två portioner behövs:
1 sats null, smaksätt med 1 msk fryst, hackad basilika
200 g portabello
200 g färsk bladspenat
1 vitlöksklyfta
salt, peppar
smör
2 msk pesto
1 pkt bacon
25 g pecorino ost

Dela baconet i bitar och stek knaprigt. Ta upp och lägg åt sidan. Grovhacka svampen och stek denna i baconfettet. Pressa ner en vitlöksklyfta, salta och peppra. Fräs spenaten i smör, i ett annat järn. Salta och peppra.

När allt är klart, är det bara till att blanda ihop alla ingredienser, innan det läggs upp för servering och toppas med riven pecorino. Detta var gott! Ni vet, galet gott 😀

En portion innehåller
525 kcal
44 g fett
28 g protein
5,5 g kolhydrater

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...