I frysen

Min frys består till mestadels av lunchlådor. Vill veta vad jag stoppar i mig, därav alla lunchlådor :) Annars är det aldrig fel att ha nedanstående hemma. Finns möjligheten så välj närproducerat naturbeteskött, alternativt ekologiskt.

  • Kött
  • Kyckling, filé, lår, klubba – vad du föredrar
  • Fisk
  • Skaldjur
  • Grönsaker (färska är trevligare, men frysta är ett bra alternativ)
  • Bär
  • Örter
  • ”Bröd” och ”bullar”

3 tankar om “I frysen

  1. Gunnar skriver:

    Djupfrysta grönsaker av kända märken är alltid skördade då de är helt perfekta näringsmässigt. Inget fusk behövs för de djupfryses direkt efter skörd. Jag har en liten ångkokare som jag fyller med djupfrysta grönsaker och som får gå så att de tinas upp och blir rejält varma. På tallriken blir det en smörklick ovanpå som smälter i sakta mak. De smaker som då kommer fram kan inte beskrivas med ord.

Kommentera