Obehaglig känsla

juli 16, 2013 i Träning

Läskig sak hände när jag tränade igår. Tänkte köra lite benpress för omväxlings skull. Sagt och gjort, sätter mig ner och ska göra första pressen – och då bara smäller det till inne i skallen och en helt sjuuuuk huvudvärk kommer från ingenstans. Känns som att något brast! Uberäcklish. Tänker att ansträngningen i kombo med att jag antagligen höll andan när jag pressade utlöste det hela. Anyways, det går att träna vidare , bara jag andas ordentligt. Typs profylaxandning :) Resten av dagen passerar förbi, har dock en svag huvudvärk resten av dagen och är lite öm ”där det brast”.

Självklart har jag googlat det här, och det verkar som att det kommer av ansträngning eller att man har knutor och spända muskler i nacken, så man rekommenderas att stretcha nacken (vilket jag aldrig gör). Jag var med om något liknande för ett par år sedan. Då kom den här sjuka huvudvärken varje gång jag gjorde chins. Testade vid ett par olika tillfällen, men det var som att trycka på en knapp. La chinsen på hyllan, stretchade nacken varje dag och en månad senare var det bra igen. Har ni varit med om något liknande?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...