Julen är tidig i år

november 16, 2014 i Off topic

 Jag började så smått redan i fredags med att sätta upp julstjärnan…

…och idag fortsatte jag med de här ljusstakarna…

…plus att jag gjorde glögg…

…och förberedde adventsljusen…

…och köpte hem saffran…

Undrar så var detta ska sluta. Kan hända att jag även blir med gran snart 😀

Gårdagens carbnite bjöd på nedanstående:  (riskakor med smör och salt, potatisplättar med fetaost och rödlök – så goda så det finns inte ord, banana nice-cream och några chips)

Kan vara min sundaste backload so far. Resultatet på vågen visade ynka +0,3 kg vilket är helt sanslöst med tanke på att jag satte i mig ett halvt paket riskakor och 15 potatisplättar, banan och chips. Vad gäller viktuppgången efter en carbnite har den successivt blivit mindre och mindre för varje sådan vilket är ganska ologiskt, men jag klagar inte. Fast jag undrar var det ska sluta. Kanske att man får börja med carbbackloading istället om det ska fortsätta i den här takten?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...