Worst case scenario!

februari 26, 2014 i Off topic

 

Klockan ringer 5:30. Dags att vakna, packa träningsväskan och bege sig av till gymmet. Brukar alltid dricka två koppar kaffe med kokosfett och MCT innan träning. Så är det liksom bara. But check this out…Detta är vad jag möts av! Tomt! En tom burk! INGET KAFFE! Känner hur pulsen går upp och jag hinner tänka att det måste finnas ett paket till – but NOOOOOOO!!!!! Det finns inget mer. Känner mig som en femåring som blivit berövad på sitt lördagsgodis :(

Vet inte om det var psykiskt, men jag tog mig till gymmet i zombie-mode. Väl där skulle jag värma upp med 500 m rodd, vilket jag tog mig igenom med nöd och näppe. Som tur var var bara biceps och triceps som skulle tränas idag. Tog mig igenom passet och blev rädd för mig själv varje gång jag såg mig i spegeln hahaha. Zzzzzzzzzombie 😀

Har inte tänkt på mig själv som en som är beroende av kaffe, men det är jag visst. Å andra sidan dricker jag bara kaffe på morgonen och inget mer under resten av dagen, but still.

Har lärt mig en läxa och jag kan lova att det aldrig någonsin kommer hända att det inte finns kaffe i det här huset igen 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...