Halvvägs in i Biosignature Modulation

februari 5, 2013 i Mått och vikt

I morse var det åter igen dags för mått och vikt med PT:n. Vikten är i stort sätt oförändrad, medan fettprocenten hade minskat med 1.3%. Det går sakta men säkert neråt, men kanske ännu snabbare om jag levt by the book 24/7? Vardagarna har varit bra, medan de två senaste helgerna har bjudit på både vin, mycket mat och alldeles för goda desserter. Man får helt enkelt välja – snabba restultat och inga utsvävningar, eller lite långsammare resultat men helgen får en guldkant. 

Även idag hade den största minskningen skett på mitt problemområde – baksida lår, vilket gör att jag någonstans så smått kanske ändå börjar tro på det här….Halva tiden har gått och det är fortfarande för tidigt för ett utlåtande, men nånting håller ju på att hända. Jag har inte ändrat kosten, inte ändrat min träning – bara ändrat att jag numera poppar en massa piller.

Vid varje mätning får jag bakläxa på sömnen. Jag sover för lite – och det är som sagt inte bra varken för återhämtning eller viktminskning. Detta påtalar han gärna och ofta :) Han tycker det är korkat att äta och träna som jag gör (dvs bra) men inte ge kroppen tid för reparation och återhämtning. Jag kan bara hålla med honom, men vad gör man när dygnet bara har 24 timmar? Idag hade jag bestämt mig för att jag skulle lägga mig vid tio, så att jag sov vid halv elva. Kollar på klockan och ser att den redan är nio. En timme kvar bara, och miljoner saker kvar att göra….

Tillbaka till fettprocent och vikt…Bara för att testa hur mycket det gör på sig att inte äta något extra, eller dricka ett endaste glas vin ska jag denna vecka leva by the book. Inget extra kommer över dessa läppar. Spännande det här 😀  Kommer jag tappa mer än 0.6% fett för att jag inte gör några utsvävningar och vad kommer vågen visa? Jag gissar på att jag tappar 0.8% fett och ökar i vikt med två hekto. Vad tror ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...