Inte sjuk, men inte heller frisk…

maj 22, 2013 i LCHF

….i alla fall inte tillräckligt frisk för att träna, vilket gör att jag hängt på mitt andra favvoställe – the kitchen :) Tänkte överraska mamman (och pappan) med en god middag, det är ju aldrig fel. Ni vet om att det är mors dag på söndag va? Har experimenterat med lite tilltugg. Har ett par favoriter som jag brukar göra, men det är ju alltid kul med något nytt. Det kan bli precis hur som helst det här. Ger er en sneak peek…

Hittade på en dessert med. Fast jag vet inte om man ska kalla den dessert. Det skulle lika gärna kunna vara frukost. Innehåller gräddde, kesella, crème fraiche, hemmagjord musli och ÄPPLEKOMPOTT!!!!  FRUKT!!!! OMG!!! Jag har själv inte ätit frukt på ungefär två år. Kändes udda – men omvärderade ganska snabbt. Inlägg om detta kommer 😉 Använde ingen sötning dock. Det räckte med sötman från äpplet. Är man frisk eller störd när man tycker så? 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...