The fast diet – nästa stora hälsotrend

maj 15, 2013 i Periodisk fasta

Kommer ni ihåg Michael Mosley som medverkade i Vetenskapens värld, programmet som handlade om hälsofördelarna med korttidsfasta? Han har nu skrivit en bok i ämnet. Inte så mycket nytt om man jämför med programmet (har i och för sig bara skummat den)  men verkar små-intressant. 5:2 fastan har verkligen exploderat sedan dokumentären visades och den kommer garanterat att bli nästa stora hälsotrend.  Det vill säga om den nu inte redan är det. Sen om folk gör det för hälsofördelarna, eller om det är resultaten på vågen som är avgörande för 5:2 dietens framgång ska jag kanske inte spekulera i. Men det lutar väl åt det senare 😉

Självklart har även jag mina synpunkter på 5:2 fastan, men dom spar vi till en annan dag. Först får  jag ju ta och skriva färdigt inlägget om hur projekt periodisk fasta 16/8 gick – hur förändrades kroppen? Och hur förändrades knoppen? Mohoho. 

Ikväll blir det i alla fall inte! Har hållit  en kurs om naturlig mat och lågkolhydratkost  och är fortfarande lite uppe i det blå 😀 Later gater!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...