Projekt 16/8 – body composition

maj 16, 2013 i Periodisk fasta

Pre fasta 2 v fasta, bibehållet energiintag 2 v fasta, reducerat energiintag
61,2 kg 62,4 kg 60,9 (lägsta noteringen)
20,7% fett 21,7% fett 21,6% fett
54,7 lean mass 55,1 lean mass 54,2 lean mass

Det blir ett snabbt inlägg idag med. Detta har hänt med kroppssammansättningen på en månad av 16/8 fasta. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller bara säga vad var det jag sa 😉 Många som fastar vill ju gå ner i vikt och ja, med facit i hand visst gör man det.  Kollar man tabellen ligger den största minskningen på just kilon. Synd bara att det är muskler och inte fett jag tappat…

Längre inlägg om projekt 16/8  bör vara färdigt och publiceras imon. Kommer handla om vad som hände i skallen, tankarna kring mat, the obsession och  begreppet ”ätfönster” och hur naturligt detta är.  Härmed stänger jag mitt ”ätfönster” och kommer förmodligen aldrig nånsin öppna det igen. I alla fall inte mellan kl 12-20 mohohohoho 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...