Med smak av pepparkaka

I ugnen – en plåt nullsmaksatt med kanel, ingefära och kardemumma.

Ute ur ugnen – ett slags pepparkaks skorpor. Lite torra (det blir så när man bakar med kokosmjöl), men med smör på – helt okej.

Jag är helt såld på pepparkakskryddor! (Har det tom i kaffet ju). Är det någon som sitter på ett bra LCHF recept med dessa kryddor – please share with me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 reaktioner till “Med smak av pepparkaka

      1. Har nu testat pepparkakskakan! Mycket god, speciellt tillsammans med färska hallon och kesella. Ska slå två flugor i en smäll och rulla bollar av det lilla som finns kvar (för den var onekligen lite besvärlig att äta, kanske måste den stå i frysen längre än ett par timmar).

    1. Sådär goda bara. Rörde ihop 100 g smör, 1 dl mandelmjöl, 1 dl kokosmjöl, 1/2 dl pofiber, 1 ägg, 1 tsk kanel, 1 tsk kardemumma och 1 tsk ingefära. Rullade degen till en rulle och skar till 15 runda skorpor. Gräddade dom 12 min i 200 grader. Som sagt – torrt, men med smör på så 🙂

  1. Vilka smaskiga fröknäcken! Jag älskar också pepparkakskryddor ❤ Testa att ha dem i morgonomeletten om du inte redan gjort det.

    1. JOdå, det är redan gjort 🙂 Fast jag brukar blanda 2 ägg och en halv deciliter keso i en stekpanna. Ner med lite smör och pepparkakskryddor. Blanda runt och steker på till önskad konsistens -gillar ganska fast. Häller på lite frön, äter och njuter <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *