Julgris på gymmet

december 29, 2014 i Träning

Den där känslan när man känner sig för otymplig
för att gå och träna men man vet att man borde…Någon har denna jul ätit på tok för mycket mat och gått all in i diverse onyttigheter. Typs carbbackloading, varje dag!!!!  Utan träning dock…

Anyways, har inte kunnat träna som vanligt heller eftersom jag jobbat som en knast och gymmets öppettider inte fungerat ihop med mina arbetstider. Idag gjorde jag i alla fall slag i saken och tog mig dit. Just nu kör jag två pass med tunga vikter och få reps följt av 2 pass högrep med lättare vikter. Idag stod ett  högrepspass på agendan vilket kändes helt rätt. Det är mycket lättare, både fysiskt och psykiskt att träna på det senare viset tycker jag. Sagt och gjort, julgrisen (aka me)  tog sig igenom hela passet, vilket gick som en dans med dessa välfyllda glykogendepåer 😉 Därefter kände jag att det fanns mer kvar  så jag körde en finisher med KB swings och KB goblet squats. Tro mig det är jobbigare än det verkar. Speciellt efter ett styrkepass.

10 swings – 1 goblet squat
9 swings – 2 squats
8 swings – 3 squats
7 swings – 4 squats

….and so on ner till 1 swing och 10 squats, sen vänder pyramiden och man kör

10 squats – 1 swing
9 squats – 2 swings
8 squats – 3 swings
och man är klar när man kört 1 squat – 10 swings. 

Öden döden. Har ni testat den här?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...