För mycket av allt

december 14, 2014 i Carb nite

Gokvällen! Vad hittar ni på idag? Verkar som att många bakar och gör godis om jag ser till sökstatistiken :) Själv har jag jobbat och  lyssnat på musikhjälpen hela dagen lång.

Igår var jag och mannen och såg den nya Hobbitfilmen. Mitt på dan alltså. Älskar dagbia! Efter filmen gick vi på kinakrog (Kin Long) så jag kunde kicka igång veckans carbnite. Därefter gick vi hem till syrran för lite babbel och bubbel för att avsluta kvällen med glögg, julfilm, riskakor och choklad. Det blev för mycket av allt 😀 Kunde inte hejda mig. Vågen visade +2 kg i morse. All time high vad gäller efter en refeed.

Det har inte hänt så mycket med vikt och mått de senaste veckorna och det beror antagligen på att jag äter mer carbs on a daily basis samt dricker mer alkohol (glögg) än vanligt. Följer alltså inte konceptet riktigt 😉 Men så får det bli nu i december. Kommer fortsätta med refeedsen ändå som planerat.

Det har gått två månader sedan jag började med CN och sedan start har jag tappat
-3,5 kg
– 8 cm
-2,5% fett

CN fungerar helt klart – och över förväntan. Och bäst om man inte avviker från konceptet haha. Hur går det för er som hoppat på detta?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...