LCHF frukost utan ägg

augusti 7, 2013 i Frukost

Kan det möjligtvis vara så att ägg är den vanligaste ingrediensen vid en LCHF frukost? Jag vågar svara ja på den frågan (jag har ju Instagram 😉 Vad äter man till frukost om man inte gillar ägg? Eller om man är allergisk mot dom? Eller ifall man bara vill ha lite variation mot den vanliga äggfrullen?

Tänkte börja med lite förslag då jag får många frågor runt detta både här på bloggen och som kostcoach. På Instagram kan man söka på #äggfrilchffrukost och här på bloggen blir det en etikett med samma namn. Först ut är dagens frukost som blev en wrap där vanlig isbergssallad fick agera wrap och fyllningen bestod av två makrillfileér med avokado/citronröra. Megabra start på dagen!

Har ni några tips på äggfria LCHF frukostar? Instagramma, mejla eller lämna en kommentar.

Nu ska jag kila över till kylen och provsmaka en kokospannacotta jag provkört. Blir det nåt bra dyker receptet upp som vanligt:)

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...