Spagetti legs

juli 22, 2013 i Träning

Legday! Got them spagetti legs 😀 Med respekt för vad som hände vid förra benträningen bestämde jag mig för att hoppa benpressen och köra lite lättare övningar. När jag tar i för mycket, samt glömmer andas -gör sig huvudvärken påmind. Det fick därför bli en massa squats, hopp och utall. Är fortfarande en big fan of att mixa styrka och kondition – och hopp är fan det bästa (värsta 😉 man kan göra. This is what I did

1A. Barbell back squat 5 reps 55 kg
1B. Plyo jump squats 10 st
5 rundor av ovanstående

2B. Barbell front squat 5 reps 40 kg
2B. Plyo jump squats 10 st
5 rundor av ovanstående

3A. Enbens utfall med bänk 20 kg 10 reps per ben
3B. Plyo jumping lunges 16 st
4 rundor av ovanstående

4. Cable kick backs 12 reps på varje ben 3 set.

Svaga men glada ben :

Som PWO blev det i vanlig ordning mat – idag i form av grillade chivabbår (skåneslang) och guacca. Satt som en smäck. Nu blir det ännu en dag i solen med Fantastic vid min sida och Chris Kresser  i mina öron. Hörs kanske senare.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...