Iskaffe på kokosmjölk

Äntligen sommar! Synd att vi hoppade över våren, men just nu gör det ingenting! Jag är extremt hungrig på sol och värme och ser till att ta tillvara på  varje liten sekund som erbjuds. Termometern visade på 32 grader på vår balkong när jag kom hem från jobb. Jag klagar inte:)

Blandade ihop en iskaffe på kokosmjölk (Santa Marias Extra Creamy coconut milk),  kallt kaffe, is och chai kryddor – och OMG vad gott det blev! Kommer garanterat bli fler såna här.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 reaktioner till “Iskaffe på kokosmjölk

    1. Hej Lana!
      Blandar min egen 🙂 Består av egentligen av kanel,ingefära, kryddnejlika och kardemumma (jag hoppar dock nejlikan.) Häll kryddorna i filtret när du brygger kaffet. Låt kaffet svalna och blanda sedan med kokosmjölken och tillsätt is. Sjukt gott!

    1. Gör så och hoppas du gillar den. Själv har jag bunkrat upp med denna kokosgrädde, vilket kommer resultera i minst en iskaffe om dan. Om vädret tillåter vill säga 😉

  1. Har nyss avnjutit en riktigt god iskaffe! Tack för tipset, det var en riktigt fulträff 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *