Peanutbutter-bacon treats

Inte den sexigaste bilden, I know  – men låt er inte avskräckas för de smakar yummy delish! Lite kladdiga att göra, men väl värt besväret. Börja med att knapersteka bacon och låt det sedan svalna. Kör detta i mixer så det blir finhackat. Gör små bollar av jordnötssmör  (det är lättare om smöret stått i kylen) och rulla sedan dessa i baconhacket. Förvara i frysen, eftersom bollarna blir lösa i konsistensen vid rumstemperatur.

Very american!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Peanutbutter-bacon treats

  1. Dom var faktiskt himla goda! inte alls vad jag förväntade måste jag säga, jag och syrran gjorde om som ”snacks” samtidigt som vi lagade middag- lite väl mättande för det ändamålet men det slutade med att jag gjorde dom ännu en gång dagen efter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *