Honey´s I´m home!

juni 26, 2013 i Off topic

Men vad är det jag kommer hem till??? Vad hände med sommaren? Den verkar ha kommit av sig helt. Kan vara så att vi haft vår beskärda del av denna vara. Då dör jag. Eller så drar jag igen 😀

Det var inte heller lätt att ställa klockan på 5.20  för att så skteliga vakna upp och bege sig till gymmet, men jag gjorde det. Som jag saknat skivstången och nya träningsupplägget! Fortsätter med tunga styrkeövningar varvat med plyo/kondition.  I morse var det favvopasset, det vill säga BEN! Olika squats och lunges varvades med hoppträning och kondition 😀 Denna kombo och  #tusengraderpågymmet resulterade i att jag lökade som jag aldrig gjort förut. En äcklig men samtidigt angenäm känsla 😉 (och nä jag tränade inte såhär avklädd ha ha ha)

Det är även sista veckan med 5:2 fastan. Spännande att se hur den påverkat mina värden som jag t0g innan jag började projektet. Det ska bli skönt att återgå till normala ätmönster igen. Jag har genom otaliga experiment insett vad som funkar och vad som inte gör det. Mer om det senare. Avslutar med ett tips på värsta bästa vuxengodiset…

Mandelsmör, flingsalt och riven kokos=a match made in heaven!

Later gater!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...