En kort och intensiv period närmar sig sitt slut

I morgon – tenta! Jiiiiha! Är jag fullärd nu? Mohoho, knappast är svaret. Jag har skrapat på ytan till ett ämne och en kunskap som är OÄNDLIG! That´s for shore. Menjag har skaffat mig en bred och stabil grund att stå på – och övertygelsen om att lågkolhydratkost är förutsättningen för ett gott liv och hälsa, har om möjligt vuxit sig ännu starkare. Det finns inget att diskutera om på den punkten, så är det bara. Däremot har mina värderingar kring LCHF kosten förändrats en hel del – till det bättre, och detta är tack vare Anna Hallén. Det är en bedrift att kunna vara öppen och se saker och ting från två sidor – samtidigt som man kan tänka steget längre – och ha en teori (eller ofta redan ett svar) om vilka konsekvenserna eller de nästkommande stegen kommer att bli av vad du sysslar med just nu. Ha ha ha – jag vet, jag läste precis om meningen. Kryptisk som fan och luddig de luxe 🙂 Vi stannar där.

Nya värderinga är:

  • Gluten är så mycket värre, än vad jag tidigare trott. Ingen bör äta detta – NÅGONSIN!
  • Optimal hälsa är inte lika med så lite kolhydrater som möjligt
  • Ketos är inget man ska eftersträva att ligga i under längre perioder. Däremot kan man utnyttja fördelarna med att hamna där under kortare perioder.
  • Tillskott – här gäller det att vara väldigt påläst. En sorts tillskott kan hämma upptaget av ett annat – men taskiga påföljder.

Jag skulle kunna göra många punkter till – men idag behöver jag min skönhetssöm 😉 Over and out world! Siss imon!

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 reaktioner till “En kort och intensiv period närmar sig sitt slut

  1. Hej! Nu blev jag lite nyfiken på vad du fått lära dig om gluten. Skriv gärna om det, om du har tid och lust. Lycka till på tentan!

    1. Det är ett jättestort ämne. Och jättfult 🙂 Det kanske kommer en dag. Sonja har skrivit ett väldigt bra och informativt inlägg om gluten Enjoy 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *