Jag sög!

PT-timmen brukar i vanliga fall vara veckans tränings höjdpunkt, men alltså igår ville jag bara inte.

Noll motivation+Noll närvaro=Ett riktigt sugigt pass!

Inte alls likt mig! Varför detta? Vad har hänt? PT:n undrar såklart också  och när han ställer frågan hur läget är – kommer allt. Jag hinner inte ens tänka efter innan jag öppnar munnen – utan jag bara kräker ur mig allt som känns ruttet just nu. Ha ha ha, där – just i den stunden gick han ifrån att bara vara min PT. Numera titulerar jag honom  även som min psykolog :D. Stackars kille.

Dealen är följande -under de två senaste veckorna har jag typs helt tappat fokus. Mycket  har kommit emellan, så att rutinerna (träningen och kosten) som keeps me on track  har blivit lidande.  För mig går det sjukt snabbt att tappa fokus. Jag är en allt eller inget kind of girl. Om man måste hoppa träningen en gång – fine! Ingen skada skedd. Men om man måste hoppa träningen igen, dagen därpå och kanske även en tredje gång under en och samma vecka – then we have a problem. Fortsätter det på samma sätt även veckan därpå – då går det utför!

Utebliven träning borde göra att man tänker mer på vad och hur man äter, men i mitt fall är det precis tvärtom. Utebliven träning  rättfärdigar en på något sätt till små- och okynness ätande (vilket är helt sjukt.) Man får även lov att ta ett glas vin om man inte tränat…och lite nötter på det….och kanske lite ostkex…och…ni hör vart jag är på väg?!

Utebliven träning+Småätande=Omotiverad, degig, soffpotatis

Så alltså – detta i kombination med ett par andra big issues har gjort att jag för tillfället tappat motivationen och lusten. Men vet ni…Igår, efter PT snacket och efter en runda av katastrofala boxjumps som kunde kostat mig i alla fall ett av mina smalben, kändes det något bättre. Mitt i passet kändes det bra mycket bättre och i slutet var jag till och med glad – what a nice feeling!!! Jag har alltid tyckt att träningen spelar en stor och viktig roll i mitt vardagliga liv, men jag har nog inte riktigt förstått hur stor roll den spelar, förrän igår.

Läxan vi lärt oss av detta blir att inte ge avkall på träningen (ever typs). Det kostar mer än det smakar.

Träning=Glad+Harmonisk tjej

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Jag sög!

  1. Jag älskar din blogg.du verkar vara en så härlig tjej:) dessutom kännerjag igen mig oerhört mkt i det mesta du skriver… Träning e en stor del av mitt liv,and so is food;) oroa dig inte om din brist på motivation, den kmr tiilbaks..

    1. Fenx a lot Sara!
      Ja träningen är absolut en major cornerstone i mitt liv. Känns redan bättre eftersom denna vecka flyter på i schemat vad gäller träningen. Tack för peppen 🙂

  2. Exakt (typ) samma inlägg skrev jag igår! Och gissa om träningen hjälpte mot allt det sugiga i livet : ) Bra jobbat, tycker jag!

  3. Jag är PRECIS likadan, skrev typ samma inlägg för någon vecka sedan, haha! Jätteknäppt att man börjar slarva med maten i samma sekund som man inte tränar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *