I´m alive!

Hillu! Tänkte bara sticka in huvudet och säga hej. Har fullt upp med att njuta av solen, värmen, havet, maten och marknaden. Just nu är vi i Phuket närmare bestämt i (på?) Kata Beach. Stranden är inte lika fin som jag hade förväntat mig, men visst duger den 😀 Mitt största problem just nu är väl att det inte svalkar så mycket med ett dopp hahaha. Värre kan man ha det.

Vi bor just nu på en sidogata intill huvudgatan vilket är väldigt skönt med tanke på trafiken. Hotellet är väldigt cleant och fräscht. Vi bokade ett rum med poolaccess vilket visade sig helt onödigt. Alltid svårt att veta vilket rum man ska välja. Förmiddagarna har vi spenderat här vid poolen och senare på eftermiddagen har vi gått ner till stranden. Helt omöjligt att ligga en hel dag på stranden med tanke på att vi är vita som spöken och det finns begränsat med skugga.

Maten är sjukt god, men det är svårt att äta LCHF. Inga problem att undvika carbsen, desto svårare att få i sig tillräckligt med fett. Tänkte att jag skulle köpa mig en burk kokosolja. Får gå på jakt ikväll. Nu blir det en snabb dusch, drink på balkongen för att senare bege oss ut i vimlet på marknaden bakom hotellet. Såååå mycket god mat!!! Talk to you later och hoppas ni har det bra där hemma i kylan 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *