So far so good

Sen vi landade i Thailand har jag varje kväll smort in mig i min hemmagjorda anti-mygg olja och so far so good! Mannen har trotsat min häxbrygd och valt att inte använda något alls. Med facit i hand, ett sjukt dåligt beslut av honom 😀 Jag har fått fyra bett. Mannen ungefär 40. Mina bett är även små och kliar inte så farligt medan hans är stora kliande bölder.  Kan varmt rekommendera den här blandningen av kokosolja, olivolja, citronella och tea-tree!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “So far so good

  1. Aha! tack för tipset! brukar alltid också få väldigt stora hemska bett av sandflugor och liknande. Ska absolut testas vid nästa resa. Har du några speciella mått eller ”höftar” du mängden ingredienser? =) /tess

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *