Pushing 40

Idag om exakt ett år fyller jag 40 år. Har inga problem med att bli äldre, men 40 är så definitivt på något sätt. Vuxet och midlife. Jaja, ett helt år kvar som sagt. Ska göra det bästa av det. I kväll blir det middag hos syrran. Har hört rykten om både  löjrom och champagne och det är ju inte helt fel 😀

Imon bär det av till Thailand! Packningen ligger utspridd över bordet i hyfsat organiserade högar. Håller som bäst på att välja vilka kläder som ska få följa med. Reser gärna lätt och har blivit ganska bra på att inte ta med för mycket. Nästa gång vi hörs blir det från ett (förhoppningsvis) soligt Thailand. Ska bli skönt att lämna kyla, snö, regn och rusk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Pushing 40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *