Utegym och att sola utan solkräm

 

Jomenvisst 😀 Hittade det här lilla charmiga utegymmet i morse när vi gick längs med stranden, som för övrigt är milslång – med turkost vatten och höga vågor!  Har varit här ett dygn nu och börjar landa i och insupa livet här,  vilket är – är no stress och relax (står skrivet lite överallt på husfasader och andra platser här nere 🙂

Jag vägrar solkräm och planerar att köra hela resan utan :0 Känns lite risky, men med ett sunt förnuft inblandat ska det nog gå vägen. Ryktet säger även att kokosolja fungerar som en solskyddsfaktor, så det tänker jag smörja in mig med, i alla fall till en början. Med tanke på att jag för tillfället är vitare än vitast (eller beigare än beigast) blev det inte många timmar i solen idag. Att det blåser hela tiden gör det svårare att bedöma när det är nog, men so far so good.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Utegym och att sola utan solkräm

  1. Sola försiktigt så går det fint. Om du dessutom tar starka antioxidanter så skyddas huden mot skador. Exempelvis finns den allra bästa antioxidanten Astaxanthin men då behöver man börja ungefär en månad innan så nivåerna i huden kommit upp i bra nivåer.

      1. Det sunda förnuftet är nog det allra bästa. Då behövs inget mer. Ha det så skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *