Semester!!!

Whoop whoop, äntligen dags för semester 😀 Många och långa lata dagar på stranden – men känner jag mig själv rätt kommer det finnas tid till träning med. Kommer hyfsat  långt med ett gummiband, ett hopprep och kortleken med kroppsövningar. Bra musik i öronen och/eller en tabata-timer är givet.

Tre veckor i solen!!! Kan knappt fatta att det är sant. Semster kommer även innebära att jag spenderar mindre tid på bloggen, mindre tid på instagram. Helt enkelt mindre uppkopplad. Tror inte ens att vi har tillgång till wifi på hotellet under våra två första veckor. Skönt och skrämmande på en och samma gång.

Hör av mig när tillfälle ges. <3

Ps. Om några timmar befinner jag mig här

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Semester!!!

  1. Ha de gött o var rädda om er. Hälsa mr F att han tar de lugnt med solen 🙂

  2. Ha en skön semester och återkom gärna med hur det var på Kap Verde, är sugen på att åka dit! Vill veta om det var svårt att äta ”rent” där och om det finns några bra gym överhuvudtaget 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *