Ärlighet varar längst

 

Antar att många redan sett den här, men var tvungen till att lägga ut den. Så sant ju! Bilden kommer från facebook.com/matfusket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Ärlighet varar längst

  1. Intressant att bilden kom upp nu i dagarna… satte för inte alls länge sedan och tittade på en colaflaska.. och på det svartbruna innehållet som skalpade runt i den… och fick en sådan äckelkänsla av att tänkta tanken att skölja ner det i min mun och vidare i min kropp… Visst har jag druckit x-antal liter cola i mina dar jag med.. men nu de senaste åren någon klunk här och där.. och nu på senaste så har jag inte ens kommit på tanken att göra det… för när man väl börjar studera vad det är.. och tänka några steg längre…. svartbrunt smaksatt vatten, fullt med skit… så är det inte speciellt lockande längre… >_<

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *