Projekt 16/8 – body composition

Pre fasta 2 v fasta, bibehållet energiintag 2 v fasta, reducerat energiintag
61,2 kg 62,4 kg 60,9 (lägsta noteringen)
20,7% fett 21,7% fett 21,6% fett
54,7 lean mass 55,1 lean mass 54,2 lean mass

Det blir ett snabbt inlägg idag med. Detta har hänt med kroppssammansättningen på en månad av 16/8 fasta. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Eller bara säga vad var det jag sa 😉 Många som fastar vill ju gå ner i vikt och ja, med facit i hand visst gör man det.  Kollar man tabellen ligger den största minskningen på just kilon. Synd bara att det är muskler och inte fett jag tappat…

Längre inlägg om projekt 16/8  bör vara färdigt och publiceras imon. Kommer handla om vad som hände i skallen, tankarna kring mat, the obsession och  begreppet ”ätfönster” och hur naturligt detta är.  Härmed stänger jag mitt ”ätfönster” och kommer förmodligen aldrig nånsin öppna det igen. I alla fall inte mellan kl 12-20 mohohohoho 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Projekt 16/8 – body composition

  1. Tack för intressant experiment! Jag var inne på att testa Pf efter min diet men det tänker jag ju inte göra nu! Nä, håller mig till mina 6 mål om dagen och ser till att innehållet är jämt fördelat över dagen och anpassar energin till i samband med träning 🙂

    1. Hallå Malin! Jag tror absolut att pf är bra, men kanske inte varje dag och inte med ett reducerat kaloriintag under så lång tid. Att äta ofta och lite kan vara bra för kroppskompositionen, men vet inte hur bra det är för hälsan i längden. Skulle önska att jag kunde hitta den balansen. Testar faktiskt 5:2 just nu, bara för att se vilken skillnaden blir på hälsan (genom blodprov) och kroppen (måttband och våg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *