Happy birthday to me

Japp, idag blir man 37. Känns sjukt när man ser siffrorna (så gammal är väl inte jag?), men skönt när man tänker på var man är i livet och hur man mår. Det blev inte sämre av att jag kom hem till dukat bord (börjar bli en vana 😉

Fantastic hade fixat hängmörad svensk KRAV märkt oxfilé <3, kryddsmör och baconfrästa grönsaker (nitritfritt såklart 😉 Ha en skön kväll bästa bloggläsare! Hörs imon hoppas jag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 reaktioner till “Happy birthday to me

    1. Tack Beate!
      Jag hade inte läst just denna artikel, men jag har läst en liknande av Ralf Sundberg. Har ändå inte blivit övertygad 😉 Jag tänker att det måste vara skillnad på naturligt och kemiskt. Jämför med det omdiskuterade glutamatet. Även där förekommer det ju både naturligt och kemiskt, och vi vet ju vilka biverkningar som det kemiska kan ge. Måste läsa mer om det här känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *