Snabblunch och plugg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Väldigt mycket att lära, kommer hänga ett par timmar här med datorn och utbildningsmaterialet. Då passar det fint med en lunch som man kan svänga ihop på ett par minuter. Hackade lite lök, svavmp, prosciutto, chorizo och stekte detta i smör. Kryddade med salt,peppar, vitlök och lite gurkmeja. I med en tiny skvätt grädde och rör runt i såsen. Hällde ner null  och blandade allt väl. Upp i en tallrik och rev lite parme on the top. Klart på typs fem minuter – I like!

Beware citronsyracykel- here I come!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Snabblunch och plugg

  1. Nomnomnom! 🙂
    Ha så roligt med pluggande och lycka till!
    Ser fram emot massa nya insikter och tips här framöver!
    Ha en underbar lördag!
    Kram Sonja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *