Kryddigt kaffe

Morning peeps! Hur mår ni där ute? Själv vaknar jag pigg och utvilad, och inser att jag dessutom tjänat en timme 😀 ! Ibland är det bra att vi ställer om klockan. Vintertid – like, sommartid- inte like.

På agendan idag hittar vi ett gympass, studier och sedan lite lunchlådsuppladdning inför veckan. Just nu har jag dock bara en sak i sikte. Kaffe! Loves it! Kan inte tänka mig en morgon utan mitt kaffe. Har ni testat att smaksätta bönorna? Jag häller alltid i kanel (superantioxidant) och kardemumma (godaste kryddan ever). Det blir very gott kaffe, you have to try this friends.

Med detta önskar jag er GOMOOOOOOWON 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Kryddigt kaffe

  1. har du testat med pepparkakskryddor nån gång? det är mitt special-trick som kan få även den mest kaffehatande människan att dricka det hehe 😉

    1. Naj, faktiskt inte – men det bör smaka väldigt snarlikt. Det vill säga fantastish 😀 . Ska testa tillsätta ingefära, för det är väl dom där tre som är pepparkakskryddorna?! Anyways, gott är det – och nyttig:)

  2. Testade att hälla kryddorna i kaffefiltret, istf direkt i koppen som jag brukar göra. Luktade gudomligt när kaffebryggaren puttrade o gott blev det ju oxå. Ser ju nu att du har en Moccamaster som jag har, bästa kaffebryggaren ever, eller hur 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *