Strandsamlare

Många samlar på saker och vackra ting. Jag samlar på stränder och vackra platser. Det bästa jag vet är att resa och ser till att göra det minst en 3-4 gånger per år. Vi har åkt runt en del och tagit båtar till olika öar och stränder för att få se så mycket som möjligt. Favoriten so far var den lilla ön Poda Island som bjöd på kristallklart vatten och kritvit sand.

Poda Island

Railay west beach

Kata noi beach

Sista bilden är från vår balkong som kan vara paradiset på jorden 😀

Ni får ursäkta att det för tillfället är mer än reseblogg än en kostblogg.  Funderar däremot en hel del på nya inlägg om kost och hälsa och smider planer för både mig själv och för bloggen. Men de får vänta ett tag.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Strandsamlare

    1. Hotellet liknar inget jag sett tidigare! Allt är väldigt vackert och det tar ett tag att smälta allt. Är det lugn och ro man söker är det här rätt ställe. However, se till att ta med den stora plånboken 😉 då allt kostar lika mycket som det gör hemma. Det finns ett hotell som ligger precis bredvid där priserna är betydligt bättre. Finns tusen saker jag skulle vilja berätta, men känner att då förtar jag lite av känslan man får när man kommer till ett nytt ställe – så jag låter det vara. Två tips bara…ta med alkohol och öl till ön, och ska ni äta på andra stället än hotellet så ta med pengar då det inte finns en ATM i närheten. Ni kommer få en fantastisk upplevelse här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *