Lata dagar

Det är lite tyst här inne för tillfället och det är för att jag passar på och njuter av sol och bad och är utomhus så mycket som det bara går! Har lagt till en ny morgonrutin – börjar dagen med en PW eller ett styrkepass på gymmet och avslutar med ett avsvalkande dopp i havet. Finns inget bättre sätt att börja dagen på. Sjukt tacksam över att jag bor här, så nära vattnet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Lata dagar

  1. kram på dig socker! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

    Fortsätt skriva! Kram <3

    /Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *