Halva priset mot hemma!

Då var man hemma igen. Något jet-laggad och sleten, men vad gör det när man har haft en helt fantastisk semester. Höjdpunkten var såklart att få hänga med minstingen (lillsyrran som bor där) och hennes kille och få en inblick i deras liv over there, samt fira mamman som firade sin 60-års dag där. Hon fick en tur med en helikopter över staden och verkade väldigt nöjd med denna present. I alla fall efteråt 😉

Det blev inte lika mycket shopping som jag räknat med. Hittade inte en enda bokaffär och inte heller de kosttillskott jag ville köpa. Desto större tur hade jag med träningskläderna och skorna. Det kostar ju bara hälften av vad det gör här hemma! Skorna var inte riktigt lika billiga, men ändå. Slår man ut allt jag handlade har jag spenderat hälften av vad jag skulle gjort här hemma. Sjukt nöjd tjej här!

Anyways, resan har satt sina spår lite här och där. Har slipat på ett nytt tränings och kostupplägg och är grymt sugen på ett besök på gymmet, samtidigt känner jag mig inte helt hundra. Ont i halsen och lite huvudvärksig, men det senare kan såklart bero på jet-laggen. Får se hur det känns imon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *