Crossfit nästa?

Ska det här bli mitt nästa? Är grymt sugen på att testa. Har inte tränat på flera dagar tack vare förkylningen (och ja, det börjar kännas drygt nu – jag vet ju var det kommer sluta). Det enda som avskräcker mig är priset (lite lokalen med 😉 och att man är bunden till att träna vissa tider. Fast det sista är ju ganska töntigt sagt av mig, eftersom jag redan tränar på bestämda tider, på bestämda dagar 🙂 Ska  i alla fall ta och gå på ett intromöte och se ifall jag blir ännu mer taggad. Vad säger ni, Crossfit eller SATS?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Crossfit nästa?

  1. CK här,.
    har kört military fitness nu i några veckor (starkt crossfit inspirerat, fast utomhus) SÅ JÄKLA KUL!!!

    bara testa! och ge den en gång eller två..

    helt annat än att kötta på gymmet..

  2. Men alltså, ja det är ganska dyrt men det du betalar får du tillbaka i effektivitet. Ska du bara träna i Västra hamnen blir det tyvärr väldigt begränsat eftersom de inte kör allt där. För samma pengar får du ju tillgång til boxen på Lundavägen också, och där har du bättre utbud, bättre pass och Open gym nästan alltid (du kan köra egna pass). Men du kommer gilla det efter intropasset 🙂

    1. Ja jag tänker på på introt. Tänker bara köra hamnen ja – det måste gå lätt och snabbt att ta sig till träningen 🙂 Får se vad jag gillar det efter introt. Är det ball kan man ju testa över sommaren iaf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *