Rodd intervaller

Finns det någon där ute som gillar roddmaskinen? Själv är jag ingen big fan, eftersom jag tycker det är grymt jobbigt! Var precis inne och läste på Malins blogg, en tjej som tränar med samma PT som jag och hittade ett intervallupplägg med rodd som hon ska köra. Dör lite när jag tänker på det, men jag måste testa det här! (Jag snor ditt upplägg rakt av Malin, hoppas det är ok 😉

Vecka 1 : 15 intervaller a 100 m, 60 sek vila
Vecka 2: 17 intervaller a 100 m, 50 sek vila
Vecka 3:  19 intervaller a 100 m, 40 sek vila
Vecka 4:  21 intervaller a 100 m, 30 sek vila
Vecka 5:  23 intervaller a 100 m, 20 sek vila

Ska köra det här två gånger i veckan. Mår illa bara jag tänker på det. Är ni på?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *