Framgång och spännbilder

Man är ganska bra på att låta sig nedslås av sina motgångar. Inte lika bra på att glädjas åt sina framgångar. Har de sista tre veckorna legat still i fettprocent och muskelmassa – trots att jag gjort ”alla rätt” (okej nu ljög jag lite, men bara lite.) Då är man ganska snabb på att grotta ner sig och tjura över de uteblivna resultaten, men guess what?! Nu ska jag allt fira lite framgångar i stället. Under den senaste tiden har jag blivit starkare och lärt mig göra övningar jag inte kunnat drömma om att jag skulle kunna göra. Som typs

  • Pistolen (say no more! Kan fortfarande bara med höger ben – men snart sitter vänster med)
  • Chins (bara två – och med smalt grepp, men dock)
  • Unassisted dips (10 set, 3 reps i tempot 4-0-1)

 

Säger bara en sak…

German Volume Training 😉

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En reaktion till “Framgång och spännbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *