Dan före dan

Tipp tapp typs :D. Vad har ni för er dan före dan? Själv har jag inga måsten idag – ska slänga ihop en plåt frökex som jag tänkte ta med till syrran imorgon. Annars inga som helt obligations. Ska strax byta om och bege mig till gymmet för att riva av ett benpass. Får passa på medan det är öppet. Kan tänka mig att det är stängt imorgon och ett par dar fram.

The pistol….Hur går det för er girls? Märker ni någon skillnad? Har ni blivit bättre? Jag är skeptisk till att jag kommer sätta den alltså! Har fått en massa tips på hur man ska öva upp benstyrkan och balansen för att lyckas med den, men so far ingen lycka 🙂 Men å andra har sidan har jag ju en hel månad på mig att nå dit.

Har så smått börjat fundera på vad det ska bjudas på till nyår. Testade en förrätt igår som eventuellt kan bli aktuell. Huvudrätt och dessert har jag än så länge ingen aning om, men tänkte sätta mig i eftermiddag och söka lite inspiration. I år blir det i alla fall inte oxfilé – det är bestämt bestämt. Han har gjort sitt – dags att lämna plats åt någon ny. Vad ska ni bjuda på? Ni kanske inte hunnit börja tänka i dom där banorna än. Läge att beta av julen först kanske?

Dags att byta om till jympa utstyrsel och bege sig! Hörs senare.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *