Omvärderingarnas tid är här

 

Fan vad grym hon är, Anna Hallén! Andra dagen på utbildningen avklarad (CHECK!) och jag har redan omvärderat en del saker jag haft en mycket stark uppfattning om. Jag lyssnar och lär med en skräckblandad förtjusning –  mest med förtjusning 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Omvärderingarnas tid är här

 1. Vad KUL, ALLTID roligt med nya vinklar på saker och ting!
  Återkom gärna med en utvärdering om vad du gillade utbildningen överlag!!
  Har varit lite inne på att gå MF’s utbildning förut…
  Ha en härlig dag!
  / Sonja

  1. Det kommer jag göra. Tänker vänta tills utbildningen är klar dock – och all information har hunnit sjunka in och tolkas. Vem vet, man kanske hinner ändra uppfattning – igen…Mycket som snurrar i skallen nu.!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *