No Whey!

Hur svårt kan det vara att göra en nyttig proteinbar? Fick reklam för den här ”goda och nyttiga” baren idag…

Världens godaste protein finns nu även som proteinbar!

One Whey® Bar utformades med målsättningen att skapa en bar som kunde tävla med de mest välsmakande boutique-chokladerna samtidigt som den hade ett näringsvärde som passar oss som tränar. För att göra detta möjligt tog vi hjälp av en expert som arbetat i decennier med just chokladkonfektyr och tillsatte 17 gram högkvalitativt protein från vassleisolat, äggvita och proteinkrisp.
Barens fantastiska smak och bra näringsvärde gör den till ett självklart mellanmål för alla som tränar.

Innehållsförteckningen ser ut såhär:

 

Jag fattar inte hur man resonerar. Fantastisk smak eller inte, det är fortfarande GODIS gjort av socker, fruktossirap, fullhärdat fett och ett gäng andra osexiga ingredienser. ”Ett självklart mellan mål för alla som tränar”….Ja, om man har viktuppgång och avstannad fettförbränning i åtanke, och inte bryr sig om vad man stoppar i sig, ät loss!  Ta två när du ändå är igång 😉

Varför kan man inte göra en bar som endast består av bra saker? Vassleprotein, ägg, nötter, smör eller kokosfett och kanske lite äkta vanilj som smaksättning? Lovar att dom hade sålt som smör i solsken.

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 reaktioner till “No Whey!

 1. Hej!
  Jag under en sak kring andra Protein bars, gissar att det är samma sak på alla.
  Men Dahlblads Swebar? Vad tycker du om dom? 🙂
  För övrigt – Bra blogg!!

 2. ”socker, fruktossirap, fullhärdat fett och ett gäng andra osexiga ingredienser” låter som en riktigt sexig och god godisbar, eller inte.
  Våga vägra skit helt enkelt.. 🙂

 3. Det är där du kommer in! Gör en business plan och vad du vill sälja och varför, sen säljer du in konceptet till en investerare och tjänar miljoner på att (FAKTISKT) hjälpa människor! Jag kan hjälpa dig med layout/branding och namn till dina proteinbarer etc. Det är afterall vad jag jobbar med! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *