Bloggflytt

Goodevening world!
Som ni kanske märkte har bloggen flyttat till ny adress. Kände att det var dags för ett nytt utseende, mer möjligheter och fler finesser, som man får genom en egen domän. Innehållet kommer dock hålla samma fokus, dvs kost, recept, träning och hälsa. Vad tycker ni om nya sidan? Förbättringar, önskemål?
Glöm inte att gilla sockertjocken på Facebook! Remember, the more the merrier 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Bloggflytt

  1. Halloj! Jag har följt din blogg slaviskt dom senaste månaderna, och måste bara säga att den är grym! Inspirerande, intressant och bra skriven. Ang nya designen så är jag inte så exalterad, det är jobbigt att läsa texten när inläggen är så breda. Bloggen var mycket snyggare förut också, men det kanske är under byggnation just nu, vad vet jag. Vore även trevligt om man kunde få kommentera utan att logga in…

    1. Tjena hej och big fenx för dina synpunkter! Håller helt klart med dig om lässvårigheter, kollar på en lösning där. Synd du inte gillar nya utseendet…men det är ju ändå innehållet som är det viktiga och det ska jag inte ändra på 🙂 ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *