Godast just nu

Inget slår den här majjon! Funkar till precis allt och jag äter den helst varje dag 😉 Prova med grillad korv, kyckling, fläskkött – eller som idag – till  panerad torsk. Delish! Om man gillar curry alltså.

Har gjort en egen majjo som jag smaksatt med curry, lite paprikapulver, salt, peppar och gurkmeja. Just det ja, lite vitlök har jag också i majjon. Finhacka lite cornihornis (cornichoner – små inlagda gurkor) och rör ner i majjon. Blanda runt och och låt stå en liten stund.

Som sagt, klart godast just nu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Godast just nu

  1. Det ser fantastiskt gott ut, men du är medveten om att du precis skrivit receptet på remouladsås? 🙂

    Tack för många fina recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *