Pre Primal 30 days

Dagsformen är typs såhär (bilden är nån månad gammal). Lite plöffsigare och något kilo tyngre än sist jag mätte och vägde mig.  Skyller allt på the lack of exercise.

Vikt: 60.9 kg

Midja: 68 cm

Buk: 84 cm

Äss: 95 cm

Lår: 55 cm

Vi får se vad 30 dagar av primal living kommer göra för form och well- being. Ska bli mycket spännande!

Känner mig liiite bättre idag. Hjärnan är fortfarande ”mosig” och  full av snor, men har inte lika ont i halsen. Låter dock som en häxa när jag pratar. Coolt 😀 ! Somnade vid sju igår kväll och vaknar lagom utvilad efter 13 timmar…Borde få lite frisk luft, med tanke på att jag låg nerbäddad och instängd större delen av gårdagen. Lutar åt bokläsning på balkongen.

Till frukost idag kör jag omelett med stekt lök och spenat och rökt makrill on the side. Me like!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 reaktioner till “Pre Primal 30 days

    1. Jag mäter där jag ”går in” som mest, dvs där jag är som smalast. Såg att du också hittat kesoplättarna 😉 Goda!!! Men men, några sådana blir det inte för mig på ett tag nu.

      1. Jaha, då förstår jag! Jag mäter enligt Philip lailani och då skulle midjan va precis under naveln om jag förstått de rätt. O då hade du 20 cm smalare midja än mig, därför jag frågade för jag blev chockad. Så länge man e konsekvent o mäter på samma ställe varje gång så spelar de ju ingen roll 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *