Ha ha ha, en discogymmare!

Först och främst – att styrketräna för första gången på tre veckor var som att återse en mycket kär vän! Nu ”mesade” jag verkligen och körde sjukt låga vikter och gjorde många reps, bara för att se hur det kändes. På det stora hela kändes det mycket bra. Övningar där man har armarna ovanför huvudet och där man bara använder ett ben i taget (typ lunges) får dock vänta. Det samma gäller för vissa twist-rörelser och konstigt nog – dips. Skit samma, så länge det andra funkar. Men det var ju inte detta jag ville prata om, utan något mycket roligare 🙂

Det finns ett visst klientel på gymmet som ser ut, tränar och klär sig på ett visst sätt ( vi pratar killar nu). Har inte haft en aning om att dom kallas något, men det gör dom…DISCOGYMMARE!!! Ha ha ha, så kul så jag bara dör! Och så jäkla rätt! Vad är en discogymmare för något då? Nedan kriterier ska stämma in för att du ska veta att du har stött på en…

 • Kroppen består bara av biceps – och bröstmuskler
 • Tränar alltid bara överkroppen
 • Har alltid ett linne, för att visa upp de svällande armmusklerna
 • Har stora, vida byxor – så de pinnsmala benen inte syns
 • Lyfter för tunga vikter, så rörelsen utförs helt fel
 • Kollar sig i spegeln heeeeela tiden
 • Dricker gärna  en protinshake under själva träningen

Har du några på ditt gym?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 reaktioner till “Ha ha ha, en discogymmare!

 1. Ha ha! Känner igen det 😛

  Är lite nyfiken på vem du är? Hur gammal är du? Ska du inte ha före och efterbilder på magrutorna? 😉

  1. Om jag skulle haft magrutor skulle jag lätt ha lagt upp några bilder på dom, believe me 🙂 Om du läser ”om mig” och ”Final results -mått och vikt”, ”Summering 95 dagar”, så får du kanske några svar 🙂 . Jagar som sagt fortfarande rutorna, men har inte kunnat träna typs den sista månaden…men nu!!!! I´m back in track och har en plan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *