Pure evil

Den ser inte ond ut, men det är den! This is pure evil, rakt igenom! Denna använder jag mig av innan träning – för att mjuka upp de muskler jag ska träna och omg, vad det gör  ONT  på vissa ställen!

Har tyckt att jag har en bra kropp som klarat sig från skador och stela muskler. Jag värmer ju alltid upp innan träning och stretchar noga efter, och det bidrar ju till att man håller sig skadefri och elastisk 🙂 . Well…Den här lilla rullen har hittat typs knutor eller vad det nu är som jag inte hade en aning om att jag hade! Allt mitt onda sitter i utsidan av låren. Att använda sig av den här är som att gå på en djup, jag menar jätte djup massage. När man väl har hittat den där ”knutan”  är det bara till att fortsätta att rulla och massera den onda muskeln på den här…And believe me, it hurts! Mr PT säger att det kommer att bli bättre med tiden och det hoppas jag sannerligen. Or else…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 reaktioner till “Pure evil

    1. Man ligger på den. Man rullar liksom olika delar av kroppen på den…hmm, hur lät nu det?! Mjukar upp stela muskler, lager för lager. PAIN

    1. Den är gjord av typs skumgummi, fast den är väldgigt hård. Finns olika ”fastheter” på den, och den vi har på gymmet ska som sagt vara soft (vilket den inte alls är).Vill inte veta hur den som är firm känns…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *