Light = tjock?

1989 infördes nyckelhålsmärkningen i Sverige.  Ett bättre alternativ, för alla som ville  leva sunt och bra. Vi skulle äta fettsnålt, mycket bröd, pasta – kolhydrater.  Är det inte märkligt då, att sen den infördes har vi bara blivit fetare och fetare?

 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Light = tjock?

  1. Haha det är så konstigt. Folk äter/dricker mer för att det står light på förpackningarna. Man ska strunta i light och äta/dricka det vanliga istället, lightprodukter innehåller en massa annat skit istället. STAY AWAY FROM LIGHT! :p

  2. Drack light i en vecka och mina lår har blivit en aning större. Light produkter är fejk, finns inget som inte har kolhydrater i. Man ska dricka det man tycker om, och äta, men aldrig småäta/dricka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *