Några riskakor och varning för en morgonspännis

Jag skulle nog aldrig kunnat ana att min nästa last skulle bli riskakor. Med smör och salt! Och nej det är inget jag äter dagligen, bara under mina carb nites. Och i lördags skulle jag bara äta två stycken. Som ett snabbt litet mellanmål ni vet, eftersom jag skulle ut och äta senare på kvällen. Det blev hela fem stycken och hade inte mannen kommit och försett sig själv så hade jag antagligen satt i mig betydligt fler 😀

I övrigt blev det en ganska dålig kväll med usla kolhydratkällor i form av pommes, lökringar och chips. Det här med nyhetens behag har ännu inte lagt sig och jag snaskar gladeligen i mig diverse onyttigheter. Jag tror fortfarande att det är en övergående fas. Time will tell. Oavsett känns det inte fräscht att ladda på skitmat.

Vägde in på 63,2 lördag morgon vilket blev till 63,9 efter alla kolhydrater. Idag var vikten redan nere på 63,5 vilket tyder på att det kan bli en ny lägsta notering lördag morgon. Det är ganska nytt för mig det här att man kan gå ner i vikt utan att jobba för det. Inte behöva göra någon form av uppoffring för att få resultat. Jag klagar inte.

Och ja,  jag spänner både lår och mage 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 reaktioner till “Några riskakor och varning för en morgonspännis

  1. hur äter du på kvällen vid en carbnite? läste att du håller dig lowcarb under morgon/förmiddag och intar kolhydraterna senare? Ska man fortfarande ligga högt på fettet när kolhydraterna intas på kvällen eller hur går tänket där gällande fett+kolisar:)?

    1. Det finns inlägg om allt jag äter under en laddnig. Sök bara på carbnite så kommer de upp.
      Vag gäller fettet är det smart att ligga lägre eftersom kombon hightfat/highcarb inte är den bästa för kroppen. Det har blivit lite si och så med detta men tänket är att äta bra mycket mindre fett under en carbnite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *