Paleo glass

Detta recept räcker till två glass-suktande individer. Helt fritt från sötning och mejerier 😀

1 avocado
130 g frusna bär (jag tog mestadels hallon, lite blåbär och svarta vinbär
1/2 dl kokosmjölk

Lägg alla ingredienserna i en mixer och kör till slät konsistens. Lägg upp i skålar och ät med det samma. Fryser man den blir den väldigt isig. Hur smakar det här då? Ja inte avocado i alla fall. Det smakar nyttig glass, om ni förstår vad jag menar. Den är inte så söt, så för den som vill är det fritt fram att tillsätta någon form av sötning. Känns lyxigt att äta glass med gott samvete. Det här kommer jag garanterat göra fler gånger.

PS. Jag använde extra creamy cocont från Santa Maria. Om man ska använda den vanliga kokosmjölken, så skaka den först, så den blandar sig ordentligt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 reaktioner till “Paleo glass

  1. Men åhhh! Som jag sökt efter det här receptet/inlägget! Jag visste att jag läste i någon av dom bloggar som jag följer om avokadoglass, handlade hem ingredienser idag och höll på att vart helt galen när jag inte hittade det. 🙂 Borde ju förstått att det var du som hade lagt in det!! 😀 NU ska här lagas glass!! 🙂 Ha en bra fredag kväll!

    1. Och vad gott det var!! 😀 Detta kommer jag garanterat att laga igen! Har en portion kvar till ikväll! 🙂 Lyx!!
      Tusen tack för att du delar med dig av din blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *