Portabel vattenreningsflaska

Har äntligen införskaffat mig en flaska med vattenreningsfilter! Vårt dricksvatten innehåller bland annat klor, koppar, bly, läkemedelsrester, bekämpningsmedel  och kemikalier. Med tanke på att man dagligen drar i sig en sisådär två liter av denna vara kan det vara trevligt om det är av bra kvalitet, right?!

Den här flaskan, Bobble har ett aktivt kolfilter som är laddat med positiva joner. När vattnet sedan rinner genom filtret, dras skiten till detta och stannar där. Flaskan är dessutom fri från BPA, vilket är ännu ett plus. Filtret måste dock bytas ut varannan månad, eller 300 påfyllningar.

Just det här märket var ett väldigt prisvärt alternativ.  99:- för en flaska med filter, därefter får man köpa filter separat för 69:- styck. Tyvärr levererar de inte längre till Sverige  och det är väldigt få återförsäljare som har några kvar i lager.

Det finns andra alternativ men betydligt dyrare. Hittade den här sidan som kanske kan vara något?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 reaktioner till “Portabel vattenreningsflaska

    1. På nätet. Sökte med ljus och lykta och hittade en återförsäljare som hade några få i lager. Vet att de finns i någon hälsokostbutik på PUB i Stockholm om du bor i närheten 🙂

  1. Tyckte det lät otroligt lite, jag hade dött av törst på så lite oavsett träning eller ej. Därför jag frågar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *