Dag 12 – kolloidalt silver

Jag har många kostrådgivar kollegor som använder sig av kolloidalt silver. Jag har själv inte provat, varken på mig själv eller på klienter, men jag är bra nyfiken produkten. Det har en mängd användningsområden, det dödar svamp, virus, bakterier och parasiter. Kan användas istället för antibiotika (som slår ut din mag/tarm-hälsa totalt). Sägs även vara effektivt vid cancer. Har gått med i ett forum där man bara diskuterar kolloidalt silver och det verkar som att användningsområdena är  oändliga.  Har ni testat det här? Själv är jag nyfiken och ska prova silver treatment så fort jag känner att en förkylning eller halsont är på väg.

Annars inte mycket nytt. Jag tränar, jobbar, äter och sover. Ser fram emot helgen, har inte ett skit inplanerat. Att inte boka upp mig och planera mina helger är guld värt. Man går på känsla. Vad vill jag göra idag? Man råder fritt över tiden. Inga måsten. Tvärtemot vad vardagarna har att erbjuda 😉

Idag blev det som vanligt kaffe och MCT innan frukost.

Frukost: Omelett smaksatt med pesto, salami zero, getost och paprika.
Lunch: En av mina favvorätter, meatzza och meatzza sallad 😉
Middag: Inte direkt hungrig, plockade ihop lite rester från kylen. Blev lite grillad kyckling, oliver, paprika, tomater, chilimajjo, och några rullar med parmaskinka, pesto, getost och paprika.
Te med MCT innan sängdags.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 reaktioner till “Dag 12 – kolloidalt silver

 1. Har inte varit in på din blogg på någon vecka och snubblade nu över det här inlägget. Jag blev nästan alldeles hoppfull!! Jag har haft ont i halsen och hosta sen 27 juli.. Orsaken till varför det hänger med så länge är troligtvis att dom gav mig antibiotika eller fel antibiotika när jag inte skulle ha haft det.. Så nu tror dom att bakterier o dylikt är utslaget; ”det här kan du få dras med länge, tills kroppen återhämtat sig..”.. Förra veckan kändes nästan riktigt bra, i fredags slog det halsonda till och jag dricker helst inte och äter helst inte för det gör så ont. Detta med kolloidalt silver; vart ska man gå för att få tag på det? Knappas till den traditionella sjukvården, men är det typ till någon ”alternativare”?! Mycket intressant!! Tänk om det kan hjälpa mig?! 😀

  1. Nej hos sjukvården har du inget att hämta 🙂 Användningsområdena är dock vida kända och kolloidalt silver användes innan man uppfann antibiotika. Det här ämnet är väldigt nytt, även för mig – men många köper på nätet. Man ska tydligen se upp med ett märke som heter Ionosil, eller något liknande.

   1. Va?? Trodde ju att det var det märket man skulle köpa. Jag har använt mig av det iaf och det fungerar utmärkt.

    1. Som sagt, jag är ny på ämnet och inte så insatt. Däremot har jag sett diskussioner om just Inositol, som sägs innehålla silvernitrat, vilket stoppar yttre blödningar (vilket inte andra KS produkter gör). Är det riskfritt att använda detta för invärtes bruk? Som sagt, ny på ämnet men det känns inte klockrent.

  1. Well, efter vad jag läst om just Ionosil är det något jag själv aldrig skulle välja att använda. Men om det känns bra för dig ska du självklart fortsätta.

   1. Ok. Nu har jag kollat med folk på facebookgruppen och det är helt ok att använda Ionosil. Dock finns en annan hos hightechscandinavia.se, som är billigare, så det kan ju vara något att kolla upp, för er som är intresserade! Men ska vara helt ok med vilken som.
    hej hej

 2. Jag upplevde inte att någon hade något argument mot ionosil. Många verkar ha använt sig av märket i många år. Men coolt att det finns ett billigare alternativ.

  Visste ni att man använder sig av silver vid brännskador? På brännskadekliniker har jag för mig att jag läste. Verkar vara användbart till mycket:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *