Bästa bloggen

Tjejen som har skrivit den här boken driver även bloggen med samma namn ettsotareblod.se. Kan varmt rekommendera alla ett besök där. Skriver såklart om socker, cancer, vetenskap, fett och mycket mycket mer.

Vet inte om ni såg Debatt på SVT i onsdags? Det debatterades om LCHF (igen) och diskuterades om fördelar och eventuella nackdelar med den här kosten. På Ja-sidan satt Katrin Zytomierska och Andreas Eenfeldt aka. Kostdoktorn. På Nej-sidan hade man plockat folk som inte visste vad LCHF innebar (det blir svårt att argumentera då) bland annat Charlotte Erlansons-Albertsson, professor i medicinsk och fysiologisk kemi. Hon gjorde ett par riktigt pinsamma och felaktiga uttalanden som Ann Fernholm skriver om i inlägget Faktakollen.

Hurra för Ann Fernholm! She tells  it like it is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *