Falsk marknadsföring?

Inga parfymer, inga färgämnen och inga parabener! Svanenmärkt, bra miljöval halleluja – kan det bli mycket bättre? Vilken fantastisk produkt!

Tyvärr glömde man skriva ut att den innehåller både SLS- sodium laureth sulfate  (orsakar torr hud och kliande hårbotten) och  CAPB-  cocamidopropyl betaine (kan ge allergiska reaktioner beroende på framställningsprocess och hur ren slutprodukten blir.) Nu är det kanske inte världens sämsta schampo, men det är tröttsamt att man vill få något mindre dåligt till att verka riktig bra. 

Det är inte lätt att vara konsument idag. That´s for sure.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 reaktioner till “Falsk marknadsföring?

  1. Det är ju så svååååårt med hud/hårvård! Jag rensar ut efterhand, vill inte slänga saker heller, men svårt att köpa nytt. Provade balsam från Urtekram, helt värdelöst.. luktar svett för jag har 3 olika ”naturliga” deos (inte på mig samtidigt förstås, kanske man skulle prova) och ingen funkar! GAaahhh!!

    1. Det är en djungel!!! Jag har oxå provat urtekrams schampo och balsam – gillade inte. Det som har funkat bäst är rasulleran, men det blev för grisigt och meckigt i längden (lera all over the place). Deos är ett kapitel för sig. Har testat en rad olika och urtekrams är väl det som funkar bäst (men ändå inte bra 😉 Tänkte prova att göra egen. Får se hur resultatet blir

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *